Levertijd en Verzendkosten

Nederland

Besteld voor 12:00 uur op: Eerste bezorgpoging:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag/maandag
Zaterdag Dinsdag
*Zondag vóór 17.00 uur Dinsdag
*Zondag na 17.00 uur Dinsdag


Aanvullende informatie

De verzendkosten bedragen €3,95 per bestelling onder de €30,-. Boven een besteltotaal van €30,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Binnen Nederland word je pakketje bezorgd door DPD of een andere bezorgdienst. Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace-code waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal de volgende dag het pakket nogmaals worden aangeboden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus. De status van je pakket wordt automatisch aangepast in je Track & Trace-overzicht. Indien het pakket niet geleverd kan worden, ontvang je een bericht van de bezorger als je bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent. Helaas kan het voorkomen dat de bezorgdienst het druk heeft waardoor uw pakket wel eens later binnen zal hebben dan normaal. Hou hier rekening mee!

België

Besteld voor 12:00 uur op: Eerste bezorgpoging:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
*Zondag vóór 17.00 uur Dinsdag
*Zondag na 17.00 uur Dinsdag


Aanvullende informatie

In de regio Vlaanderen worden pakketten tweemaal aangeboden. Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, zal je pakket worden verzonden naar een afhaallocatie. Hiervan ontvang je een kennisgeving in je brievenbus.
Er zijn honderden afhaallocaties beschikbaar. Is het pakket na 7 dagen nog niet afgehaald dan ontvang je een herinnering per e-mail. De verzendkosten bedragen €7,95- per bestelling onder de €60,-. Boven een besteltotaal van €60,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Duitsland

Bestellingen voor Duitsland worden verzonden en geleverd binnen 3 a 4 werkdagen. De verzendkosten bedragen €11,95- per bestelling onder de €75,-. Boven een besteltotaal van €75,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.


Wij doen altijd onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren! Bestellingen die op werkdagen geplaatst worden vóór 12:00, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het kan helaas zo zijn dat dit niet in 100% van de gevallen lukt. Indien het product op voorraad is wordt het dan de volgende dag verzonden.

 Wij zullen je altijd op de hoogte houden van de verzendstatus.